Εταιρεία

Το παιδί που μεγαλώνει σιγά σιγά …. και από FK toys έγινε Just toys!!!

Just toys είναι η συνέχεια της FK toys.
O σκοπός της είναι η αποκλειστική εισαγωγή και διανομή επωνύμων παιχνιδιών βασισμένα πάνω στα καλύτερα ποιοτικά standards για τα παιδιά. Από την ίδρυση της FK toys και τώρα η Just toys διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με την Ιταλική A.W.E.CO srl εισάγοντας και διανέμοντας αποκλειστικά στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τις μάρκες MAISTO, MAISTO TECK, KIDZTECH, SPY X, HYDROFORCE, FARO(Προϊόντα Role Play σε licences Barbie, Vileda, Delonghi, Lagostina, Top Tools), DIMIAN TOYS – BAMBOLINA & ΝENA, YOGURTINIS, PUFFY PETS, PLASTELINO, GROW ‘N UP & GROW ‘N UP-CRAYLOLA.

Όλα μας τα παιχνίδια είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα όρια της φαντασίας και της δημιουργικότητας τους.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, πάντα στην ύψιστη ποιότητα και καλύτερη τιμή.

Η συνεχής ανανέωση της γκάμας των παιχνιδιών μας, σε συνδυασμό με το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό των τμημάτων της εταιρείας μας, εξασφαλίζουν ότι οι ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας καλύπτονται πλήρως.

Οι αρχές στις οποίες στηριζόμαστε και αναπτυσσόμαστε, έχουν σαν επίκεντρο τον πελάτη και την συνεχή εκπαίδευσή του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε παιχνίδια υψηλής ποιότητας, ενώ η φιλοσοφία μας βασίζεται στην συνέπεια, στην επιμέλεια και το πραγματικό ενδιαφέρον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Με τιμιότητα, ακεραιότητα, εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και σεβασμό στους πελάτες μας, ψάχνουμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης, καταφέρνοντας να χτίζουμε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης.

Το όραμα της εταιρίας είναι να καθιερωθεί στα υψηλότερα σκαλοπάτια των εταιριών του κλάδου των παιχνιδιών και ταυτόχρονα στις συνειδήσεις των συνεργατών – πελατών μας, σαν μια πρωτοπόρα νέα επιχείρηση που μπορεί να καλύψει και τις πιο αυξημένες τους απαιτήσεις.

Αποστολή της εταιρίας μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της, τόσο σε ποικιλία προϊόντων όσο και σε σχέση ποιότητας – τιμής, με γνώμονα την συνέπεια, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό για το παιδί.